NAKON POŽARA

Pogledajte fotografije izgorjele pilane u Mrkoplju: Nadamo se da će se šteta sanirati čim prije!

U subotu, 29. rujna, buknuo je požar u pilani u Mrkoplju, što je dovelo do velike materijalne štete. Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Delnice i lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava uspješno su ugasili požar, a, srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba.

Tijekom jučerašnjeg dana provedeno je očevid, u kojem su sudjelovali policijski službenici Odjela za očevide Policijske uprave primorsko-goranske, nadležni policijski službenici iz Delnica i Čabra, protupožarni inspektor, te stručnjaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić”. Očevidom je utvrđeno da je požar izazvan tehničkim uzrokom.

Nažalost, u požaru je potpuno izgorio pogon pilane zajedno s pripadajućom opremom, dok su ostali prostori unutar pogona također pretrpjeli značajna oštećenja. Ova situacija predstavlja ozbiljan udarac za tvrtku sa sjedištem u Fužinama, koja će se suočiti s velikim financijskim posljedicama. Prema prvim procjenama, nastala materijalna šteta je znatna, a točan iznos štete bit će utvrđen naknadno.

U našoj galeriji pogledajte kako sve izgleda danas, nakon požara!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari