FOTOGRAFIJE KAOSA

Galerija | Pogledajte fotografije: Nebo u Rijeci se zacrnilo, vozila ‘plivala’, turisti bježali od vjetra i pljuska kiše

Nevrijeme je iznenadilo turiste koji su spas od pljuska kiše i olujnog vjetra potražili u zadnji tren sklanjajući se gdje su stigli

Rijeku i širu okolicu oko 16 sati pogodilo je snažno grmljavinsko nevrijeme.

Trajalo je relativno kratko, oko 10 minuta, no praćeno snažnim, olujnim vjetrom i velikom količinom kiše donijelo je probleme kako sudionicima u prometu tako i svima onima koji su se u tom trenutku našli na otvorenom prostoru, obavljajući neki posao ili naprosto ‘hvatajući zrak’.

Iako je oluja dugo najavljivana a golim okom se također moglo vidjeti “da se nešto sprema”, su spas od pljuska kiše i olujnog vjetra potražili u zadnji tren sklanjajući se gdje su stigli.

Iako se u Rijeci i okolice tek zbrajaju štete od nevremena, najvažnije je žrtava ili teže ozlijeđenih ljudi – barem prema našim prvi saznanjima.

Kako se nevrijeme manifestiralo u središtu Rijeke pogledajte u našoj galeriji fotografija i priloženim videosnimkama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari