HUMANITARNA AKCIJA

Video | Pogledajte kako je na Korzu protekla akcija Pun pijat: Za Prihvatilište za beskućnike prikupljeno 18 tisuća kuna!

Na Korzu je održana humanitarna akcija Pun pijat povodom 15 godina neprekinutog rada Prihvatilišta za beskućnike „Ruže sv. Franje“. Više u videoprilogu!

Humanitarna akcija Pun Pijat, održana na Korzu povodom 15 godina neprekinutog rada Prihvatilišta za beskućnike Ruže sv. Franje.

“Pozvana je nekolicina poznatih recimo to tako kuhara, koji će pripremati obroke za beskućnike koji će se prodavati po nekoj popularnoj cijeni kako bismo pomogli uistinu svima onima koji je pomoć potrebna – u ovom konkretnom slučaju radi se o beskućnicima.”, kaže voditelj projekta Damjan Miletić za Kanal Ri.

Posjetitelji su za pripremljene obroke imali samo riječi hvale.

“Brudet je famozan. Stvarno je sve OK, i ljudi puno, i neka je uspjela ta akcija. Jako nan je drago nama penzionerkama.”, komentar je jedne Riječanke.

Ništa lošija atmosfera nije bila ni među kuharima.

“Pleše se, kuha se, razmjenjuje se iskustva, uživa se ljubi se i tako dalje.”, komentirala je Doris Vlah.

Humanitarna akcija okupila je veliki broj ljudi. Porcije su se prodavale po cijeni od 30 kuna. Sva prikupljena sredstva idu za pomoć Prihvatilištu kako bi i beskućnicima u zimskim mjesecima pijati bili puni, donosi Kanal Ri.

Više u videoprilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari