SKIJAŠI PREZADOVOLJNI

Pogledajte kako je sinoć bilo na noćnom skijanju na Platku! I sve to uz vožnju novom žičarom! Evo programa za danas…

Petak je na Platku dan za noćno skijanje

Sinoćnje noćno skijanje na Platku na stazi Radeševo 1 bilo je skijašima još zanimljivije jer su se mogli provozati i novom žičarom Radeševo 2.

Skijalište je sinoć tijekom tri sata (od 19 do 22 sata) koristilo stotinjak skijaša, a svi su uglas bili oduševljeni mogućnostima za sportsku rekreaciju koje im pruža Platak.

Noćno skijanje na Platlu moguće je utorkom i petkom od 19 do 22 sata. Blagajna se noćno skijanje otvara u 18 sati.

U subotu 27. siječnja se na stazi Radeševo 1 održava Ski bike natjecanje

U subotu 27. siječnja 2024. na Platku će se održavati treće izdanje Skibike Eurocupa. U nedjelju 28. siječnja za sve posjetitelje bit će organizirane demo vožnje s instruktorima Skibikea.

Zbog održavanja natjecanja u subotu će staza Radeševo 1 do 13 sati biti namijenjena isključivo natjecateljima, a nakon tog termina otvorena za posjetitelje.

U prodaji će biti poludnevne karte tako da svi koji su unaprijed kupili cjelodnevne karte za žičaru moći će ih zamijeniti za drugi termin.

Skijašima će u jutarnjem terminu do završetka natjecanja na raspolaganju biti Baby staza i donji dio staze Radeševo 1 u zoni pokretne trake koji će biti nešto sužen.

OTVORENE STAZE:

Radeševo 1; od 13:00 sati
Baby staza

Sanjkanje je moguće na sanjkaškoj stazi uz Baby lift
Sanjkaška staza nalazi se s desne strane pokretne trake Baby lift odnosno s njezine lijeve strane kada se dolazi iz smjera parkirališta na vrh pokretne trake.

ŽIČARE, VUČNICE I POKRETNE TRAKE:

žičara Radeševo 2
pokretna traka Radeševo
pokretna traka Baby lift
RADNO VRIJEME: 9:00 – 16:00.

Blagajna se otvara u 8:00 sati.

NAPOMENA: Nepovoljne vremenske prilike mogu utjecati na promjene u radu skijališta.

Za sve informacije posjetiteljima su na raspolaganju djelatnici Goranskog sportskog centra na u info kućici pored parkirališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari