SKIJAŠI PREZADOVOLJNI

Pogledajte kako je sinoć bilo na noćnom skijanju na Platku! I sve to uz vožnju novom žičarom! Evo programa za danas…

Idi na originalni članak

Petak je na Platku dan za noćno skijanje

Oglas

Sinoćnje noćno skijanje na Platku na stazi Radeševo 1 bilo je skijašima još zanimljivije jer su se mogli provozati i novom žičarom Radeševo 2.

Skijalište je sinoć tijekom tri sata (od 19 do 22 sata) koristilo stotinjak skijaša, a svi su uglas bili oduševljeni mogućnostima za sportsku rekreaciju koje im pruža Platak.

Noćno skijanje na Platlu moguće je utorkom i petkom od 19 do 22 sata. Blagajna se noćno skijanje otvara u 18 sati.

U subotu 27. siječnja se na stazi Radeševo 1 održava Ski bike natjecanje

U subotu 27. siječnja 2024. na Platku će se održavati treće izdanje Skibike Eurocupa. U nedjelju 28. siječnja za sve posjetitelje bit će organizirane demo vožnje s instruktorima Skibikea.

Zbog održavanja natjecanja u subotu će staza Radeševo 1 do 13 sati biti namijenjena isključivo natjecateljima, a nakon tog termina otvorena za posjetitelje.

U prodaji će biti poludnevne karte tako da svi koji su unaprijed kupili cjelodnevne karte za žičaru moći će ih zamijeniti za drugi termin.

Skijašima će u jutarnjem terminu do završetka natjecanja na raspolaganju biti Baby staza i donji dio staze Radeševo 1 u zoni pokretne trake koji će biti nešto sužen.

OTVORENE STAZE:

Radeševo 1; od 13:00 sati
Baby staza

Sanjkanje je moguće na sanjkaškoj stazi uz Baby lift
Sanjkaška staza nalazi se s desne strane pokretne trake Baby lift odnosno s njezine lijeve strane kada se dolazi iz smjera parkirališta na vrh pokretne trake.

ŽIČARE, VUČNICE I POKRETNE TRAKE:

žičara Radeševo 2
pokretna traka Radeševo
pokretna traka Baby lift
RADNO VRIJEME: 9:00 – 16:00.

Blagajna se otvara u 8:00 sati.

NAPOMENA: Nepovoljne vremenske prilike mogu utjecati na promjene u radu skijališta.

Za sve informacije posjetiteljima su na raspolaganju djelatnici Goranskog sportskog centra na u info kućici pored parkirališta.

Exit mobile version