RIJEKA DIŠE ŠČ

Galerija | Pogledajte ‘procesiju’ iza Leta 3 na zlatnom traktoru, po riječkom Korzu pratila ih duga kolona obožavatelja

Današnji doček Leta 3 na riječkom Korzu nakon upečatljivog nastupa na Eurosongu pretvorio se u erupciju oduševljenja Riječana svih generacija

Obožavatelji Leta 3 počeli su se okupljati i družiti sa svojim miljenicima već poslijepodne ispred Dallas Music Shopa u Splitskoj ulici.

Odatle su Letovci, točno prema programu dočeka, u 19 sati krenuli Jadranskim trgom pa na Korzo prema pozornici koja je bila postavljena kod Robne kuće Ri.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Pretpostavljalo se da će ŠČ manija kulminirati na večerašnjem dočeku Leta 3 u Rijeci, no malo tko je ipak predvidio da će toliko fanova u predvečer radnog dana željeti pozdraviti, dotaknuti, fotografiratoi se s Mrletom, Prljom i ekipom.

Velika gužva fanova stvorila se već kod Dallas Music Shopa a veselje Rijječana kulminiralo je kada su Letovci na zlatnom traktoru krenuli prema Korzu i pozornici. Cijelom dionicom puta pratila ih je duga kolona obožavatelja među kojima je bilo jako puno i onih najmlađih. Svi su željeli pozdraviti i fotografirati Letovce.

Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari