PUNO IM TO ZNAČI

Pogledajte video: U Rijeci otvoren novi restoran i klub, sretni su studenti ali i svi građani. Evo kako izgleda!

‘Fantastično je sve što se događa’, sretni su studenti zbog novootvorenog restorana i kluba. Više u video prilogu!

Odlična vijest za šesnaest tisuća riječkih studenata! U prostoru nekadašnje Dječje knjižnice Stribor otvoren je restoran „Slano & Slatko“, a u istom prostoru će djelovati i Studentski klub.

U centru grada, na Korzu, dobili su svoj novi klub i restoran u čije su uređenje uložene stotine tisuća eura. Više pogledajte u prilogu RTL-a!

”Slano & Slatko” multifunkcionalni je prostor koji će koristiti i studenti i građani, a cilj je otvaranja ovog prostora unaprijediti studentski standard te potaknuti integraciju akademske zajednice i građana kroz druženje i rad.

U restoranu studenti će moći jesti na „iksicu“, a dio restorana bit će otvoren i za građane koji će moći izabrati iz a la carte ponude.

Kako je istaknula Lana Par, predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, studenti su u centru grada dobili jedan svoj novi prostor, između Indexa i Kampusa koji će im puno značiti i koji će sigurno dobro iskoristiti.

„Prostor je osmišljen kao mjesto gdje studenti mogu doći učiti, nešto pojesti i družiti se, ali i organizirati razne radionice i seminare. Već sada početkom lipnja u sklopu Student Day Festivala u ovom ćemo prostoru organizirati neke aktivnosti kako bismo privukli studente da dođu i upoznaju se s prostorom i vjerujem da se već sad razvijaju brojne ideje kakvi bi se sve programi ovdje mogli provoditi“, rekla je Par.

A da želje studenata treba slušati još je jednom naglasila i rektorica Sveučilišta Snježana Prijić-Samaržija.

“Istovremeno sam i subjektivna i objektivna kada kažem da imamo najbolji Studentski zbor u Hrvatskoj na čiju je ideju na neki način i pokrenut ovaj projekt koji ne bi bilo moguće realizirati da Sveučilišni centar i Sveučilišna knjižnica nisu poslušali glas studenata, izašli u susret i potrudili se da se u središtu grada otvori jedan ovakav prostor koji će podići kvalitetu života naših studenata“, rekla je Prijić-Samaržija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari