POMOZIMO!

Pojavila se akcija za pomoć Riječaninu: Ivan je teško ozlijeđen, evo kako možete pomoći!

Nedavno se na Facebooku pojavila javna objava grupe ‘Humanitarna akcija za Ivana Ferderbera’ koja je i otvorena kako bi se skupila financijska sredstva koja će Ivanu omogućiti pristup neurorehabilitaciji i robotici, kao i nabavku posebnih aparata za komunikaciju i prijevozno sredstvo kako bi mogao nastaviti s terapijama.

Naime, Ivan je doživio nezgodu prilikom vožnje električnog bicikla, a sada se bori s teškom dijagnozom tetraplegije nakon nezgode koja mu je promijenila život.

Objavu prenosimo u cjelosti:

Srdačno Vas pozivamo na humanitarnu akciju za mladog Riječanina koji se bori s teškom dijagnozom tetraplegije nakon nezgode koja ga je zadesila prilikom vožnje električnog bicikla.
Ivan, zaljubljenik u glazbu, vaterpolo i uličnu umjetnost, suočava se s izazovima svakodnevnog života zbog ozljeda mozga i vratne kralježnice koje je pretrpio u nesreći.
Trenutno ima traheostomu na vratu te se hrani na peg sondu.
Njegova obitelj, suočena s nemogućnošću liječenja u javnom zdravstvu i teškim financijskim teretom, okreće se zajednici za pomoć.
Cilj ove akcije je prikupiti financijska sredstva koja će Ivanu omogućiti pristup neurorehabilitaciji i robotici, kao i nabavku posebnih aparata za komunikaciju i prijevozno sredstvo kako bi mogao nastaviti s terapijama.
Njegov oporavak trajati će dugo, te je Vaša podrška neprocjenjivai za Ivanovu budućnost i oporavak. Molimo Vas da nam se pridružite i pružite svoj doprinos kako bismo zajedno pružili Ivanu šansu za bolji život.
Novčano pomozite uplatom na račun Ivanovog oca: Leonardo Ferderber
IBAN: HR90 2402006 3100222392
Opis plaćanja: DONACIJA ZA IVANA

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari