POKUŠAJ I TI U tijeku natječaj Fotosaveza PGŽ “Jedra Kvarnera 2015.”

U tijeku je fotografski natječaj Fotosaveza PGŽ “Jedra Kvarnera 2015.”, kojeg je Fotosavez PGŽ na tragu svojih osnovnih zadaća a u duhu očuvanja tradicije ovoga kraja raspisao pod geslom “Budi Posejdon s aparatom u ruci i čuvaj tradiciju svoga kraja”.

Na natječaj se možete prijaviti sa fotografijama tradicijskih plovila na jedra, snimke sa svih regata, kao i svim onim što je vezano za tradiciju navigavanja.

Tema Jedra Kvarnera može biti i metaforička, na način da se istražuje kultura i tradicija života uz more i život od mora, te se propituje ambijent nasljeđa i svega onog što čini identitet Kvarnera, Jadrana i Mediterana, istražujući more kao geografsku činjenicu, te kao kulturološku i povijesnu odrednicu.

Izložba odabranih radova, koje će selektirati povjesničarka umjetnosti i likovna kritičarka Branka Arh, bit će otvorena u Državnom arhivu Rijeka u četvrtak, 24. rujna u 19 sati, a organizator će dodijeliti prvu, drugu i treću nagradu te tri diplome i tri pohvale.

Više informacija o fotografskom natječaju možete pogledati na internerskim stranicama natječaja Fotosaveza PGŽ.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari