DAN DRŽAVNOSTI

Policija PGŽ polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća obilježila Dan Državnosti

Na Spomen obilježju poginulim djelatnicima ove Policijske uprave, zapaljene su svijeće i položeno je cvijeće

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj danas je na prigodan način obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske.

U znak sjećanja, poštovanja i vječne zahvalnosti na policijske službenike i hrvatske branitelje stradale tijekom Domovinskog rata na Spomen obilježju poginulim djelatnicima ove Policijske uprave, zapaljene su svijeće i položeno je cvijeće. Počast su odali predstavnici Policijske uprave na čelu sa zamjenikom načelnika, Harijem Brnadom, predstavnici udruga proizišlih iz Domovinskog rata, predstavnici Specijalne jedinice policije Rijeka te djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske.

Ovom prigodom kapelan Policijske kapelanije sv. Vid, vlč. Pavao Mokri govorio je o Danu državnosti i njegovom značenju te zajedno s prisutnima molio za sve poginule i nestale u obrani Lijepe naše, kao i sve one koji danas nose teret odgovornosti  u vremenu u kojem živimo i radimo.

U nedjelju, 30. svibnja na sam Dan državnosti Republike Hrvatske, izaslanstvo Policijske uprave primorsko-goranske pridružit će se  predstavnicima Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Ministarstva obrane i drugim izaslanstvima u polaganju vijenaca u Aleji poginulih branitelja i središnjem križu na Centralnom gradskom groblju Drenova te Mostu hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari