PREVENTIVNA AKTIVNOST

Policija u Vrbovskom sudjelovala u edukaciji učenika o sustavu civilne zaštite

Policijski službenici su organizirali info punkt pa su učenici uz informacije o sustavu žurnih službi dobili i savjete vezano za prevenciju ovisnosti, vršnjačkog nasilja te zanimanju policajac.

Jučer je u Osnovnoj školi Vrbovsko za učenike i djelatnike provedena edukativna aktivnost, odnosno vježba pripadnika civilne zaštite u Republici Hrvatskoj.

Ova preventivna aktivnost u kojoj su sudjelovali i policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko, provedena je na inicijativu djelatnika Osnovne Škole u suradnji s DVD Vrbovsko, HGSS stanica Delnice, ZZHM Vrbovsko te Gradskim društvom Crvenog križa Vrbovsko.

Tom prigodom policijski službenici su organizirali i info punkt pa su učenici uz informacije o sustavu žurnih službi, imali priliku kroz izravni razgovor s policijskim službenicima dobiti i brojne savjete vezano za prevenciju ovisnosti, vršnjačkog nasilja, ali i o zanimanju policajac. K tome su mogli razgledati policijsko vozilo s uređajima koji se svakodnevno koriste prilikom postupanja policije.

Susret učenika s predstavnicima svih žurnih službi i edukacija o sustavu civilne zaštite samo je jedna u nizu preventivnih aktivnosti koje će se provoditi tijekom školske godine za učenike i djelatnike škole u Vrbovskom, kao i u drugim mjestima Gorskog kotara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari