DOBROVOLJNI DARIVATELJI

Policijski načelnik Dino Dolušić 40. put darovao krv u sklopu tradicionalne akcije darivanja

U  Policijskom domu u Rijeci danas je održana već tradicionalna akcija darivanja krvi koju organizira Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka.

U tri sata trajanja akcije odazvalo se 17 darivatelja, a od toga je 16 osoba darovalo krv. Među njima je bio i predsjednik Aktiva, Dino Dolušić, inače načelnik Policijske postaje Krk koji je danas po 40. put darovao krv.

Čestitamo načelniku Dolušiću na humanosti, kao i ostalim policijskim službenicima i građanima koji su se odazvali ovoj akciji te time pokazali svoju plemenitost i solidarnost na čemu im zahvaljujemo.

Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave primorsko-goranske sljedeću akciju darivanja krvi organizirat će početkom mjeseca listopada pa ovim putem pozivamo sve djelatnike Policijske uprave, kao i ostale građane, da se odazovu u što većem broju humanoj akciji darivanja krvi, odnosno spašavanja ljudskih života.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari