DELEGACIJA PGŽ

Galerija | Položeni vijenci povodom dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Delegacija Primorsko-goranske županije predvođena zamjenicom župana Marinom Medarić i predsjednikom Županijske skupštine Marko Boras Mandićem položila je vijence i zapalila svijeće povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Županijsko izaslanstvo pijetet je iskazalo u Aleji poginulih branitelja Domovinskog rata na Centralnom gradskom groblju na Drenovi te na Mostu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata na Delti.

“Kada vidimo strahote rata u Ukrajini sjećamo se i onoga što smo prošli u Hrvatskoj. Danas odajemo počast palim braniteljima s područja Primorsko-goranske županije te se sjećamo svih hrabrih ljudi koji su u tim teškim vremenima branili našu slobodu. Pogotovo kada ssvjedočimo da priča sa zlom nikad ne spava i nije gotova”, rekao je predsjednik ŽS Boras Mandić.

Povodom obilježavanja 31. obljetnice ustrojavanja 71. bojne Vojne policije u četvrtak, 17. studenog 2022. godine u 11.00 sati,

Delegacija Primorsko-goranske županije predvođena pročelnikom Ureda županije Goranom Petrcom položila je vijence i u Aleji poginulih branitelja Domovinskog rata na Centralnom gradskom groblju Drenova povodom obilježavanja 31. obljetnice ustrojavanja 71. bojne Vojne policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari