POMOGNIMO HVALEVRIJEDNU AKCIJU! U prodaji ulaznice za humanitarni koncert “Riječko srce za Riječki hospicij” 12. listopada u “Zajcu”

Cilj ove akcije je prikupiti financijska sredstva za kupnju aparata za dezinfekciju prostora, vrijednog 80.000 kuna, koji je Hospiciju prijeko potreban za kvalitetniju skrb o umirućim bolesnicima

Nakon uspješno provedene akcije „Sve za našu djecu“ za izgradnju igraonice i čekaonice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida, Humanitarna udruga Riječko srce pokrenula je još jednu humanitarnu akciju „Riječko srce za Riječki hospicij“.

Vrhunac akcije bit će humanitarni koncert, što će biti održan 12. listopada u HNK Ivana pl. Zajca u 20.30 sati, uz nastup brojnih poznatih estradnih izvođača.

Cilj ove akcije je prikupiti financijska sredstva za kupnju aparata za dezinfekciju prostora, vrijednog 80.000 kuna, koji je Hospiciju prijeko potreban za kvalitetniju skrb o umirućim bolesnicima.

Humanoj gesti za Riječki hospicij odazvali su se: Antonio Krištofić, Damir Kedžo, Duško Jeličić, Francesco Squarcia, Joso Butorac, Klapa Kastav, Klapa Nevera, Klapa Reful, Mario Lipovšek-Battifiaca, Mirjana Bobuš, Vivien Galletta i Voljen Grbac. Svi nabrojani nastupit će uz klavirsku pratnju Vladimira Babina te gitarističku pratnju Natka Štiglića, a voditelji programa bit će Ivana Bilen i Neno Pavinčić.

Karte po cijeni od 120 kuna za mezanin, 100 kuna za parter, 90 kuna za lože i 80 kuna za balkon, moguće je kupiti u Turističkom informativnom centru na Korzu, od udruge Riječko srce, uz dogovor na telefon 095 969 0257 te na dan koncerta u riječkom kazalištu. Ulaznice za koncert se prodaju i na štandu udruge Riječko srce, koji će na Korzu biti postavljen do 6. listopada.

Pomoći se može i uplatom na račun humanitarne akcije Riječko srce za Riječki hospicij: IBAN HR 9624020061500056546

Riječki hospicij, na čelu s ravnateljicom Danijelom Orbanić, pruža palijativnu zdravstvenu skrb za one čija bolest više ne reagira na postupke liječenja.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari