NAKON TRI DANA JEDRENJA

Pomorski fakultet pobjednik je 3. Studentske Fiumanke

Nakon tri dana jedrenja Pomorski fakultet pobjednik je 3. Studentske Fiumanke

U ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 16 timova koje su činili studenti i djelatnici Sveučilišta u Rijeci.

Tijekom dvodnevnih kvalifkacija održano je 6 regata, a 6 najuspješnijih posada jedrilo je danas u finalnim jedrenjima. Finalisti su odjedrili 3 regate nakon kojih je najupješnija bila posada Pomorskog fakulteta. Drugoplasirana je posada Zdravstvenih studija dok je prošlogodišnji pobjednik Fakultet dentalne medicine ovoga puta završio na trećem mjestu. Četvrto mjesto zauzela je posada Sveučilišta u Rijeci, peti je Fakultet za fiziku na šestoj poziciji je Učiteljski fakultet.

Pogledajte video prilog Kanala RI:

Prijelazni pokal pobjednicima kao i pehare najuspješnijim posadama u ime Sveučilišta u Rijeci uručila je prorektorica za digitalizaciju i razvoj Sveučilišta u Rijeci prof.dr.sc. Senka Mačešić.

“Čestitamo svim posadama na izvrsnim rezultatima. Ova regata ne samo da promiče sport i zdrav natjecateljski duh, već i jača veze među studentima različitih fakulteta kao i fakulteta i zajednice. Zahvaljujemo Sveučilištu u Rijeci i svim sudionicima koji su pridonijeli uspjehu ovog događaja. Radujemo se budućim natjecanjima i novim prilikama za zajedničko druženje na moru!”, poručili su organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari