POMOZITE RIJEČANKI! Trofejna mlada karatistica Delte izborila SP u Čileu ali nema dovoljno sredstava za putovanje

Hrvatski karate savez osigurava 40% troškova putovanja na Svjetsko prvenstvo u Čile, no ova riječka višečlana obitelj, u kojoj je otac teško bolestan, ne može iznaći ostatak sredstava od oko 7.500,00 kuna

Mlada Riječanka Delte Laura Lisac (15), članica riječke Delte, na na nedavnom Croatia openu, međunarodnom turniru u karateu održanom u Centru Zamet, osvojila je prvo mjesto u konkurenciji kadetkinja preko 54 kilograma.

Tom pobjedom Laura je osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu za mlađe seniore, juniore i kadete što će se održati od 23. do 27. listopada u Čileu, što je izborilo još pet mladih karatista s područja Primorsko-goranske županije.

Hrvatski karate savez osigurava 40% troškova putovanja na Svjetsko prvenstvo u Čile, no ova riječka višečlana obitelj, u kojoj je otac teško bolestan, ne može iznaći ostatak sredstava od oko 7.500,00 kuna.

Riječki Karate Kid: Jedanaestogodišnja Laura Lisac osvojila već 54 medalje na natjecanjima!

Stoga je na najvećoj društvenoj mreži objavljen apel za pomoć Lauri u njezinom odlasku na Svjetsko prvenstvo.

Ovim putem vas želimo zamoliti da pomognete jednoj djevojčici da ide u Čile na Svjetsko prvenstvo karatista. Savez pokriva 40% troška puta te obitelj mora iznaći sredstva za ostalih 60%. Ukupan trošak je 12.458,00 kn, Savez plaća 4.983,00 kn, a razliku od 7.475,00 kn moraju sami kandidati za SP. Laurin tata boluje od multiple skleroze te je na dugotrajnom bolovanju, a mama radi dva posla kako bi pokrila financijske potrebe obitelji. Osim svakodnevnih troškova koje svaka obitelj ima, dodatni troškovi su Laurini odlasci na brojna natjecanja, često i sa noćenjem. Kako je vrlo uspješna i talentirana, želimo joj pomoći da ustraje u svojoj namjeri da bude uspješna karatistica, na ponos svih Riječana.
Stoga vas molimo da pomognete i ukoliko želite, uplatite sredstva za Laurin odlazak na SP na račun njene mame Katarine Pavlović HR7023900013210806960 HPB”,  navedeno je u objavi na Facebook stranicama Društva multiple skleroze PGŽ.

Do Svjetskog prvenstva u Čileu je samo deset dana, pa se apelu pridružuje i portal Riječanin.

Pomognimo svi zajedno da Laura sa svojim sportskim kolegicama otputuje na zasluženo izboreno SP, a ne da ostane suznih očiju doma!

Već su joj novčanim prilozima pomogli i klub, i sportske kolege, i članovi obitelji a svaka vaša pomoć, poštovani čitatelji, dobro će joj doći u zaokruživanju financijske konstrukcije zahtjevnog putovanja na drugi kraj svijeta.

Hvala vam!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari