NEVRIJEME

Poplavljene ulice, izbijene šahte… Jaka kiša u Rijeci i okolici stvorila probleme u prometu

Foto: Facebook (M.Š, S.Š.H.)

Na području Rijeke danas je zabilježena značajna količina kiše, a prema najavama, slične vremenske uvjete možemo očekivati tijekom cijelog dana. Količina padalina već je počela stvarati probleme u prometu na nekoliko lokacija.

U poznatoj Facebook grupi „Problemi u prometu Rijeka i okolica“ osvanule su brojne fotografije i snimke poplavljenih ulica te izbijenih šahti, poput one na Diračju i na Zametu.

Dobili smo dojavu da je slična situacija jutros dočekala i Opatijce, a izbijene šahte primijećene su i u Ičićima. Ove situacije dodatno otežavaju promet i čine vožnju iznimno opasnom, stoga pozivamo sve vozače na strpljenje i povećan oprez prilikom vožnje.

Foto: Facebook (S.Š.H.)

HAK poziva vozače da prate stanje na cestama i prilagode brzinu uvjetima. Nadamo se da će se situacija stabilizirati bez potrebe za hitnim intervencijama te da će svi sudionici u prometu ostati sigurni.

Foto: Facebook (M.Š.)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari