DVA FESTIVALA U JEDNOM

Popularni Food Truck festival na Krku ove će godine dodatno začiniti sjajna glazbena imena!

Krčko izdanje Food Truck festivala ovog će ljeta od 21. do 23. lipnja okupiti gastro znalce i gurmane na jednom mjestu, a na festivalu će svoju premijeru imati 2 food trucka. Kada se truckovi dokotrljaju uz Veli park i krčku rivu znači da slijede dani uživanja u ukusnim zalogajima, a omiljeni festival na četiri kotača ni ovog ljeta neće zaobići Zlatni otok koji se priprema za glavnu turističku sezonu. Uživanje u toplim ljetnim večerima, ukusni zalogaji, rashlađena pića i odlična atmosfera najbolja su pozivnica za lipanjski posjet Krku. 

Ekipe s food truckova i ove će se godine pobrinuti da posjetitelji s druge strane kušaju neke novitete, ali i uživaju u festivalskim klasicima. Marmota Taqueria truck s meksičkim specijalitetima predstavit će se po prvi puta s ponudom jela koja su napravljena po tradicionalnim meksičkim receptima s modernim twistom. Na festival stiže i Meat&Eat food truck čija filozofija proizlazi iz ideje da hrana spaja ljude i pruža im više od samog obroka, a kako i samo ime odaje – preferiraju mesni menu. Po prvi puta festivalskoj karavani pridružit će se Kusshh bar koji u ponudi ima raznovrsne likere i rakije s otoka Krka spremljene prema originalnoj recepturi uz naglasak na autohtone sastojke.

Na Thomas Henry cocktail trucku kao i na Central baru posjetitelji će uživati uz atraktivnu ponudu osvježavajućih ljetnih pića, a ono po čemu je festival itekako poseban je serviranje pića u eco friendly čašama čime se daje doprinos krčkoj zero-waste inicijativi. 

Dekorativni elementi pretvorit će cijeli prostor u festivalsku oazu, uz ambijentalnu rasvjetu koja će stvoriti pravi ljetni ugođaj. U organizaciji Turističke zajednice Grada Krka u istom se periodu održava Krk Music Fest koji je uz Food Truck Festival najbolja pozivnica za posjet Krku! 

Krk Music Fest posvećen je Svjetskom danu glazbe i dočeku ljeta, a počinje u petak, 21. lipnja. Prve večeri festivala očekuje se odlična atmosfera uz koncert grupe Vatra, jednog od najboljih i najdugovječnijih rock bendova u Hrvatskoj. U subotu slijedi koncert Nene Belana i Fiumensa koji ove godine slave 40. godišnjicu profesionalne karijere. Sama završnica festivala pripast će jednom od najutjecajnijih Beatles Tribute bendova na svijetu – The Bestbeat! 

Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari