POST FESTUM 11. HARTERA FESTIVALA Povrat novca za kupljene ulaznice od ponedjeljka 28. rujna

Hartera 2015

Organizatori 11. Hartera festivala čija je prva večer proteklog petka otkazana zbog otpadanja stropnih greda u Marganovu, a druga u subotu prebačena na Gat Karoline riječke, danas su medijima uputili priopćenje kojim se pojašnjava kako će svi oni koji nisu mogli prisustvovati navedenom događaju povrat novca za kupljene ulaznice moći ostvariti od ponedjeljka 28. rujna na prodajnim mjestima gdje su karte i kupljene.

Organizatori ističu kako je unatoč svim problemima, zahvaljujući brzoj reakciji organizatora i Grada Rijeke druga večer Hartere održana u samom centru grada, kojom prilikom je Let 3 premijerno predstavio novi album “Angela Merkel sere”, a zvijezde večeri Groove Armada dobro su rasplesali publiku na Gatu i okolnim prostorima.

Organizatori zahvaljuju sponzorima bez kojih Hartera ne bi bila moguća, a to su između ostalih Grad Rijeka i Turistička zajednica Grada Rijeke, a zahvala ide i glavnim medijskim pokroviteljima, Novom Listu i Radio Rijeci, te svim drugim sponzorima i medijskim pokroviteljima među kojima je ovoga puta bio i mladi riječki portal Riječan.in koji je pratio događanja oko Festivala i na Festivalu iz dana u dan.

Ono što nas veseli je pozdrav u e-mailu organizatora medijima, koji kaže – „Vidimo se dogodine!“. Za nadati se da će ugledni riječki festival rock i elektronske glazbe opstati i doživjeti nova slavna izdanja, a da će incidenti iz ove godine ostati samo uspomena na raritetna zbivanja koja nasreću nisu imala težih posljedica po sigurnost posjetitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari