Postani Buddy ESN-a Rijeka: Putuj u druge države, nauči jezike i stekni nove prijatelje!

Riječki ogranak volonterske organizacije Erasmus Student Network (ESN) u potrazi je za novim Buddyjima

ESN je najveća studentska organizacija u Europi s više od 15 000 članova koji kroz 528 lokalnih sekcija raspoređenih u 40 država pomažu više od 180 000 studenata.

Vodeći se principom „studenti pomažu studentima“, radi na promicanju programa studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene.

ESN Hrvatska, kao dio ESN mreže, ima svoje ogranke u sedam hrvatskih gradova – Zagrebu, Osijeku, Zadru, Splitu, Dubrovniku, Požegi i Rijeci, koja je otvorila prijavnicu za Buddyje.

Buddy (mentor), osoba koja je prvi kontakt Erasmus studentima prije i pri dolasku u Rijeku. Buddy pomaže pri smještaju, administrativnim obvezama studenta, prilagođavanju u novom gradu i drugim problemima s kojima se Erasmus student može susresti.

Ako se priključe, studenti dobivaju priliku za:

– Putovanja u druge države;
– Prijatelje koji možda postanu i poslovni suradnici;
– Praksu rada u udruzi;
– CV koji više nije samo običan papir;
– Praksu učenja stranih jezika;
– Edukaciju o neprofitnim organizacijama, ali i edukaciju koja se može koristiti u struci;
– Prijatelje u drugim gradovima Hrvatske i Europe.

Biti dijelom ovakve organizacije velika je prilika ne samo za obogaćivanje životopisa, već i za osobni napredak što se tiče tolerancije, uključivosti, multikulturalnosti i internacionalnosti.

Imajući na umu da je Erasmus Student Network Hrvatska dva puta proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta.

Moguće je prijaviti se putem ove prijavnice.

Detaljnije informacije o ESN-u Rijeka pronađite na mrežnoj stranici ili na stranici Facebooka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari