KARTICA KOJOM ŠTEDIŠ

Postani novi član Golden Tower kartice i osvoji 15 bodova!

Imaš li Golden Tower karticu? Golden Tower kartica omogućuje ti da vrijedno skupljaš bodove u brojim trgovinama Tower Centera Rijeka, koje onda možeš zamijeniti za kupone te tako smanjiti iznos svoga računa i uštediti. Jedna kartica, a tako mnogo pogodnosti.

U promotivnom razdoblju od 25. veljače pa do 15. ožujka 2021., novi korisnici Golden Tower kartice, dobivaju na poklon 15 bodova. Postani novi član i osvoji 15 bodova!

Da bi postao korisnikom GOLDEN TOWER KARTICE, potrebno je ispuniti pristupnicu na Info pultu (4. kat Tower Centra Rijeka) ili putem web stranice Towera na sljedećoj poveznici: Pristupnica-N.pdf . Po predaji propisno ispunjene pristupnice, korisniku se na Info pultu na 4. katu Centra izdaje GOLDEN TOWER kartica s kojom može direktno u kupovinu.

Tako za svakih potrošenih 100 kuna dodjeljuje ti se 1 bod, a kada skupiš minimalno 25 bodova, bodove možeš zamijeniti za kupon u vrijednosti od 25,00 kuna. Skupiš li više bodova, možeš ih zamijeniti za kupone od 50,00 kn, 75 kuna ili 100,00 kuna te u roku mjesec dana iskoristiti u trgovini koja sudjeluje u programu vjernosti Tower Centra Rijeka.

Više informacija o Golden Tower kartici, popisu trgovina uključenim u program i pravnim uvjetima, možete provjeriti na sljedećem linku: https://tower-center-rijeka.hr/o-golden-kartici

Upis dodatnih bodova vršit će se isključivo na Info pultu centra, bodovi se neće dodavati automatski!

(promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari