DANAS POTPISAN

Potpisan Dodatak I Sporazum o Poslovnoj Suradnji između Veleučilišta u Rijeci i Udruženja Obrtnika Viškovo – Kastav – Klana – Jelenje

Dana 18. listopada 2024. godine u prostorijama dekanata Veleučilišta u Rijeci, Trpimirova 2/V, pristupilo se potpisivanju Dodatka I Sporazumu o poslovnoj suradnji s Udruženjem obrtnika Viškovo – Kastav – Klana – Jelenje. 

Potpisivanju Dodatka I Sporazumu bili su nazočni predsjednik Udruženja obrtnika Viškovo – Kastav- Klana – Jelenje gosp. Martin Jerbić, dekan Veleučilišta u Rijeci mr.sc. Marino Golob, v. pred. i prodekan za poslovne odnose dr. sc. tech. Saša Hirnig, prof. struč. stud.

Oblici poslovne suradnje definirani Sporazumom o poslovnoj suradnji koji je potpisan 2020. godine. Cilj Sporazuma o poslovnoj suradnji, kao i Dodatka I Sporazumu o poslovnoj suradnji je ostvarivanje međusobne suradnje u svrhu promocije studijskih programa koji se izvode na Veleučilištu u Rijeci i reguliranje uvjeta upisa za potrebe Udruženja odnosno njegovog projekta Zajedničke nabave za članove Udruženja, članove užih obitelji članova Udruženja i zaposlenika članova Udruženja  i to na način da se odobrava popust pri upisu navedenih kategorija osoba. Tako se, na primjer, odobrava popust za pojedinačni upis za jednokatne uplate u visi od 15 %.

Veleučilište u Rijeci kontinuirano radi na poboljšanju svoje kvalitete, i u svezi sa tim želi sve studente, sadašnje i one koji će to tek postati, još jednom podsjetiti na postupak mentoriranja koji se provodi na našoj instituciji. Posebnost mentoriranja je što se u fokus stavlja student koji dobije svog mentora te se prema studentu ima potpuno individualiziran pristup.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari