4 NOVA UGOVORA

Potpisani ugovori s drugom generacijom programa poduzetničkog inkubatora „KASPI“

U srijedu je u prostorijama poduzetničkog inkubatora „KASPI“ održano potpisivanje novih 4 ugovora s korisnicima programa. Jesenski inkubacijski program trajati će 2 mjeseca, intenzivnog programa u kojem će se paralelno odvijati edukacijski program te usluge trenerstva i mentorstva.

U sklopu potpisivanja ugovora održano je i predstavljanje Poslovnih ideja prve generacije korisnika. Od ukupno 12 prijavljenih korisnika, 9 korisnika je završilo inkubacijski program i dobilo potvrde i priznanja za svoj rad i trud.

Gradonačelnik Grada Kastva, Matej Mostarac je čestitao bivšim polaznicama i zahvalio na doprinosu poduzetničkoj zajednici, a novim polaznicima zaželio poduzetničku sreću.

Projekt vrijedan 3.749.942,07 kuna sufinanciran je sredstvima EU-a u 84,99 postotnom iznosu od ukupne vrijednosti. Kroz Projekt „Kastav Smart Start“, rekonstruirana je i adaptirana stambena kuća Gmajnički u ulici Milana Marjanovića 1. te uređena i opremljena unutrašnjost objekta.

Grad Kastav je prepoznao važnost jačanja gospodarskih aktivnosti u sklopu čega je definirana učinkovita podrška poduzetnicima s ciljem poticanja rasta i razvoja poduzetništva. Preko poduzetničkog inkubatora „KASPI“ želja je mladim poduzetnicima pružiti adekvatno znanje i iskustvo kako bi mogli svoje poslovne ideje pretvoriti u proizvod ili uslugu spremnu za tržište.

Novim korisnicima želimo puno sreće i uspjeha u poslovanju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari