IZBOR S POSAO.HR

Potraga za radnicima u Rijeci i okolici: Bonusi su već standard, poslodavci nude i tople obroke a neki i – fitness program!

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Ako tražite posao, došli ste na pr(a)vo mjesto! Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada i predstavlja vam 10 novih poslovnih prilika. Sretno u potrazi!

NKD moda d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi radni odnos na puno i nepuno radno vrijeme unutar uobičajenog radnog vremena u prodavaonici te ugodno radno okruženje i posvećeni tim. Možete se prijaviti do 02.07.2023. putem brze prijave.

Sovdat d.o.o. traži Konobara (m/ž). U opisu posla nalazi se priprema i posluživanje pića i napitaka. Potrebno je iskustvo barem jedne godine rada i poznavanje barem jednog stranog jezika. Mjesto rada je Lovran, a prijaviti se možete do 01.08.2023. putem linka.

Sport Vision d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Traže odgovorne, motivirane, ambiciozne ljude, zaljubljenike u sport sa izraženim komunikacijskim sposobnostima u odnosu s ljudima. Prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava Referenta prodaje i rezervacija (m/ž) za hotel i resort s 5 zvjezdica. Mjesto rada je Novi Vinodolski, a prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Poslodavac nudi stimulativna mjesečna primanja i bonuse, uskladu s radnim mjestom te osiguran smještaj i topli obrok u radnim i neradnim danima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na pozicijama Sous Chef (m/ž), Kuhar (m/ž) i Vozač (m/ž). Mjesto rada je Punat, a prijave se zaprimaju do 03.08.2023. Poslodavac nudi all-inclusive onboarding za dobar početak na poslu, besplatno korištenje fitness prostorija i osigurane obroke. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

B for Business d.o.o. traži Modnog konzultanta u prodaji / prodavača (m/ž). U opisu posla nalazi se svakodnevna komunikacija s velikim brojem kupaca. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate i mogućnost profesionalnog razvoja u okviru talent pool-a. Mjesto rada je Rijeka, Zagreb ili Pula, a prijaviti se možete do 15.08.2023. putem linka.

Biovega d.o.o. zapošljava Prodavača u eko trgovini (m/ž). Poslodavac nudi plaćeni prijevoz i hranu, poklone za rođendane i prigodne nagrade, nagrade za radne rezultate, više bodova za svaku kupnju u bio&bio i popust na organski jelovnik u Zrno bio bistro. Mjesto rada je Rijeka. Prijaviti se možete do 01.08.2023. putem linka.

Manpower zapošljava Operatera u pogonu ekstruzije (m/ž). Posao uključuje rad na stroju za ekstruziju plastičnih cijevi, slaganje cijevi u palete, vrećice i kartonske kutije, prenošenje tereta ručno i viličarom. Poslodavac nudi stimulativna primanja, naknadu za prijevoz i obrok, bonuse te Uskrsnicu i Božićnicu. Prijave se zaprimaju do 19.08.2023., a prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno poznavanje građevinskih materijala, trendova i sudionika na građevinskom tržištu te komunikacijske vještine i orijentiranost ka timskom radu . Mjesto rada je Istra i izvozna tržišta. Prijaviti se možete do 11.08.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži Stručnjaka za zaštitu na radu (m/ž). Mjesto rada je Rijeku, Pulu, Varaždin, Split, Zadar ili Zagreb. Poslodavac nudi benefite poput trinaeste plaće, nagrada za radne rezultate, prigodnih godišnjih nagrada, naknade za topli obrok i službenog telefona i računala. Prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Na službenim stranicama portala posao.hr naći ćete još mnogo otvorenih radnih mjesta. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari