IZBOR S POSAO.HR

Potraga za radnicima u Rijeci i okolici: Bonusi su već standard, poslodavci nude i tople obroke a neki i – fitness program!

Idi na originalni članak
Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Ako tražite posao, došli ste na pr(a)vo mjesto! Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada i predstavlja vam 10 novih poslovnih prilika. Sretno u potrazi!

Oglas

NKD moda d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi radni odnos na puno i nepuno radno vrijeme unutar uobičajenog radnog vremena u prodavaonici te ugodno radno okruženje i posvećeni tim. Možete se prijaviti do 02.07.2023. putem brze prijave.

Sovdat d.o.o. traži Konobara (m/ž). U opisu posla nalazi se priprema i posluživanje pića i napitaka. Potrebno je iskustvo barem jedne godine rada i poznavanje barem jednog stranog jezika. Mjesto rada je Lovran, a prijaviti se možete do 01.08.2023. putem linka.

Sport Vision d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Traže odgovorne, motivirane, ambiciozne ljude, zaljubljenike u sport sa izraženim komunikacijskim sposobnostima u odnosu s ljudima. Prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava Referenta prodaje i rezervacija (m/ž) za hotel i resort s 5 zvjezdica. Mjesto rada je Novi Vinodolski, a prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Poslodavac nudi stimulativna mjesečna primanja i bonuse, uskladu s radnim mjestom te osiguran smještaj i topli obrok u radnim i neradnim danima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na pozicijama Sous Chef (m/ž), Kuhar (m/ž) i Vozač (m/ž). Mjesto rada je Punat, a prijave se zaprimaju do 03.08.2023. Poslodavac nudi all-inclusive onboarding za dobar početak na poslu, besplatno korištenje fitness prostorija i osigurane obroke. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

B for Business d.o.o. traži Modnog konzultanta u prodaji / prodavača (m/ž). U opisu posla nalazi se svakodnevna komunikacija s velikim brojem kupaca. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate i mogućnost profesionalnog razvoja u okviru talent pool-a. Mjesto rada je Rijeka, Zagreb ili Pula, a prijaviti se možete do 15.08.2023. putem linka.

Biovega d.o.o. zapošljava Prodavača u eko trgovini (m/ž). Poslodavac nudi plaćeni prijevoz i hranu, poklone za rođendane i prigodne nagrade, nagrade za radne rezultate, više bodova za svaku kupnju u bio&bio i popust na organski jelovnik u Zrno bio bistro. Mjesto rada je Rijeka. Prijaviti se možete do 01.08.2023. putem linka.

Manpower zapošljava Operatera u pogonu ekstruzije (m/ž). Posao uključuje rad na stroju za ekstruziju plastičnih cijevi, slaganje cijevi u palete, vrećice i kartonske kutije, prenošenje tereta ručno i viličarom. Poslodavac nudi stimulativna primanja, naknadu za prijevoz i obrok, bonuse te Uskrsnicu i Božićnicu. Prijave se zaprimaju do 19.08.2023., a prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno poznavanje građevinskih materijala, trendova i sudionika na građevinskom tržištu te komunikacijske vještine i orijentiranost ka timskom radu . Mjesto rada je Istra i izvozna tržišta. Prijaviti se možete do 11.08.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži Stručnjaka za zaštitu na radu (m/ž). Mjesto rada je Rijeku, Pulu, Varaždin, Split, Zadar ili Zagreb. Poslodavac nudi benefite poput trinaeste plaće, nagrada za radne rezultate, prigodnih godišnjih nagrada, naknade za topli obrok i službenog telefona i računala. Prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Na službenim stranicama portala posao.hr naći ćete još mnogo otvorenih radnih mjesta. Sretno!

Exit mobile version