U NARODNOJ ČITAONICI

Povodom manifestacije ”Jesen u Kostreni” će se održati zanimljive predstave

U sklopu manifestacije “Jesen u Kostreni” u srijedu 12. listopada u 20 sati u Narodnoj čitaonici gostuje Kazalište Moruzgva s predstavom „Jel’ tako Zorane?“, obiteljskom pričom čije članove glume Vedran Mlikota, Barbara Nola, Ivan Čuić, Petra Svrtan i Iva Kraljević.

U prodaji je još svega desetak ulaznica, a mogu se kupiti u sustavu mojekarte.hr  i na blagajni Čitaonice sat vremena prije predstave (ukoliko prethodno ne budu rasprodane).

U subotu 15. listopada u 20 sati u Kostreni gostuje Dramska sekcija KD PAVZA iz Općine Selnica ob Dravi s komedijom “Skočiva pod odejo”. Iako je predstava na slovenskom jeziku, zanimljiv zaplet i niz smješnih situacija iz života jednog bračnog para i njihovih prijatelja uspješno će nadvladati jezičnu barijeru. Ulaz je slobodan.

Koristimo priliku napomenuti da je predstava „4 poze, sretan svršetak“, koja je na rasporedu u utorak 18. listopada rasprodana!

Organizator Jeseni u Kostreni  je Centar kulture Kostrena uz potporu Narodne knjižnice Kostrena i pokroviteljstvo Općine Kostrena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari