EVO DETALJA

Poziv mladima – kreirajte gradske prioritete za ovu godinu

Foto: Hrvoje Skočič/ Riportal

Centar tehničke kulture Rijeka, Udruga Delta i Grad Rijeka pozivaju mlade da dođu u utorak, 13. i srijedu, 14. veljače, od 10 do 16 sati u dvoranu susreta Gradske knjižnice Rijeka i uključe se u odabir ovogodišnjih prioritetnih tema za mlade.

Neke od tema prošle godine su bile Mentalno zdravlje mladih, stambeno zbrinjavanje, stipendije i (samo)zapošljavanje.

Poslušajte zanimljiva predavanja, upoznajte nove ljude i družite se s ambasadoricama i ambasadorima mladih Grada Rijeke. Slobodno iznesite mišljenje o temama za mlade i navedite svoje prijedloge kako unaprijediti grad. Dođite i predstavite sve ono što želite promijeniti, sve ono što vas smeta, sve ono što mislite da može i mora bolje.

Prijavite se i osmislite teme kojima će se Grad Rijeka baviti tijekom 2024. godine. Ispunite prijavni obrazac i – Kreirajte!

Kreiraj! je dio projekta “Grad po mjeri mladih” kojeg zajednički provode Grad Rijeka, Centar tehničke kulture Rijeka i Udruga “Delta”. U sklopu ovog projekta planirano je 12 aktivnosti koje će tijekom 2023. i 2024. povezati mlade i predstavnike Grada u ostvarenju ciljeva i rezultata Programa za mlade. Projekt je financiran sredstvima Europske komisije kroz Erasmus+ program.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari