HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Galerija | Poznati glazbenici danas u Rijeci kuhali za potrebite

Obroke za naše potrebite sugrađane danas su pripremali Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Urban, Damir Kedžo, Ana Kabalin, Dražen Turina Šajeta, Saša Markovski i Mario Šimunović. Pripremili su skoro tisuću obroka, za sve one kojima to itekako puno znači!

Danas je održana 3. humanitarna akcija Crvenog križa Rijeka – Danas.. Za Vas.

Podsjetimo, s ciljem dodatnog senzibiliziranja šire javnosti za osobe kojima je pomoć potrebna, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka pokrenulo je projekt pod nazivom “DANAS…ZA VAS….!” te su danas, zajedno s vrijednim zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka, obroke za potrebite pripremala poznata glazbena imena.

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka, predvođeno ravnateljicom dr.sc. Petrom Šuljić i voditeljem projekta prof. Damjanom Miletićem te chefom Nenadom Posavcem koji je za ovu prigodu dobio i jako pojačanje prve hrvatske masterchefice Srđane Jevtić, je okupilo doista sjajna glazbena imena. Za potrebite su tako obroke pripremali Damir Urban, Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, Dražen Turina Šajeta, Ana Kabalin, Saša Markovski, Kristina Radovčić Kiki i Mario Šimunović.

U sjajnoj atmosferi, vrijednim su rukama pripremljeni obroci koji su potom dostavljeni korisnicima riječkih pučkih kuhinja, prihvatilištima za beskućnike, a individualno su se obroci dostavili i korisnicima pučke kuhinje, na njihove adrese. Podsjetimo, dnevno se pripremi preko 1 500 obroka za potrebite, a nažalost taj je broj iz dana u dan sve veći.

Domaćini su još jednom priredili doista dan vrijedan svake pohvale, jer uz pomoć poznatih imena iz javnog života itekako ukazuju na potrebu za empatijom prema potrebitima u ovim surovim vremenima. Zato projekt podržavaju svi oni koji imaju razvijen osjećaj za humano i dobro. A akcija će se nastaviti i u prosincu, s jednom doista posebnom postavom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari