PREDSJEDNIK HSS-a U RIJECI: Krešo Beljak osobno pozdravio nove članove riječkog ogranka HSS-a

Novi članovi Marina Biti, Željka Barbarić i Dino Krupić nekadašnji su članovi rukovodstva OraH-a, a HSS-u je pristupio i veći broj novih članica i članova iz Rijeke i Crikvenice

„Iz dana u dan javlja nam se sve više ljudi, mladih, obrazovanih, neopterećenih, koji žele razvijati svoj kraj i Hrvatsku. Tako su novi članovi Hrvatske seljačke stranke od sada i bivši čelni ljudi ORAH-a u Rijeci Marina Biti, Željka Barbarić i Dino Krupić. Hvala vam na povjerenju i dobro nam došli!“, rekao je u uvodu riječke javne sjednice održane pod nazivom „Kadrovska osvježenja i vizija razvoja zapadnog krila HSS-a“ predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

hss2

U svojem obraćanju okupljenome članstvu te gostima ovoga susreta, Beljak je obrazložio poziciju HSS-a unutar Narodne koalicije te vlastita nastojanja da se stranka osnaži i modernizira.

Iskazao je svoje zadovoljstvo zbog pristupanja Marine Biti, Željke Barbarić i Dina Krupića, nekadašnjih članova rukovodstva stranke ORaH, kao i većega broja novih članica i članova iz Rijeke i iz Crikvenice. Napomenuo je da pozitivnome trendu učlanjivanja pridaje veliku važnost te da očekuje da će nova članska energija pridonijeti podizanju vidljivosti HSS-a u Rijeci i u Primorsko-goranskoj županiji.

U ime novih članova prisutnima se obratila prof. dr. Marina Biti koja je najavila rad na programima, posebice onima koji se odnose na zelenu paradigmu i teme održivog razvoja, kao i nove organizacijske aktivnosti.

Sjednicu je vodio Goran Mufić, v.d. predsjednika riječkog ogranka stranke, a uvodno je izlaganje održao predsjednik županijske organizacije, Ivo Zrilić.

Prisutnima se predstavio i Andrej Poropat, kandidat HNS-a na izbornoj listi u 8. izbornoj jedinici u kojoj HSS nema svojeg stranačkog kandidata.

Susret je završio živahnom raspravom u koju se uključio i prof. dr. Ivo Simonić, bivši predsjednik riječkog i županijskog HSS-a te nekadašnji veleposlanik Republike Hrvatske u Kini.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views