ODRŽANA PREZENTACIJA

Predstavljeni tržišno orijentirani studijski programi Veleučilišta PAR

U prostorijama Veleučilišta PAR, održana prezentacija brojnih aktivnosti koje Veleučilište provodi kako bi pružilo kvalitetno obrazovanje i podršku studentima u razvoju njihove karijere.

Predstavljeni su tržišno orijentirani studijski programi koji promiču nova znanja i ključne kompetencije. Bilo je riječi i o novo akreditiranim programima cjeloživotnog učenja, predstavljen je EDIH projekt i predstavljeno 15 ključnih koraka koji su doveli do promjena u legislativnom okviru koja su omogućile PAR-u da od visoke poslovne škole postane veleučilište, a najavljen je i novi studijski program.

Poseban naglasak u izlaganju dan je činjenici da je PAR od početka ove godine postao dio europske alijanse za dualno obrazovanje– EU4Dual kao jedina visokoobrazovna institucija iz Republike Hrvatske, čime se značajno otvara mogućnost za veću vidljivost lokalne zajednice i razvoju, posebice u područjima obrazovanja i turizma.

Prezentaciji su prisustvovali župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina i riječki gradonačelnik Marko Filipović, direktori turističkih zajednica te čelnici jedinica lokalnih samouprava s područja riječkog prstena kao i brojni partneri Veleučilišta PAR, koji s prvom i jedinom privatnom visokoobrazovnom institucijom u Primorsko -goranskoj županiji dugi niz godina ostvaruju uspješnu poslovnu suradnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari