DAAROVALI SU POKLONE

Predstavnici Grada Rijeke uoči Božića posjetili djelatnike KBC-a Rijeka

Gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, zamjenik gradonačelnika Goran Palčevski, predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Ana Trošelj i pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu Karla Mušković posjetili su danas, uoči Božića, Klinički bolnički centar Rijeka.

Gradonačelnik Filipović je uz najbolje želje za Božić i predstojeću novu godinu uručio ravnatelju KBC-a  Alenu Ružiću prigodne poklone za djelatnike COVID odjela KBC-a istaknuvši kako je riječ o maloj gesti zahvalnosti djelatnicima KBC-a koji već dvije godine ulažu velike napore u suzbijanju pandemije COVID-19.

VIDEO DANA:

„Svjesni smo da je borba s pandemijom veliki pritisak na bolnički sustav i da svi djelatnici KBC-a svakodnevno ulažu nadljudske napore u toj borbi. Iduća godina bit će obilježena otvaranjem nove bolnice na Sušaku kao i preseljenjem dječje bolnice Kantrida na tu novu lokaciju. Bit će to milenijski korak za zdravstveni sustav u Rijeci“, istaknuo je gradonačelnik Filipović i poželio svim djelatnicima KBC-a što uspješniju i zdraviju 2022. godinu.

„Svi naši djelatnici pa tako i oni na COVID odjelima daju sve od sebe u ovim teškim vremenima ulažući velike psihičke i fizičke napore u očuvanju zdravlja naših pacijenata i hvala vam što to prepoznajete“, rekao je zahvaljujući na poklonima ravnatelj KBC-a Alen Ružić koji je u svoje osobno kao i u ime cijelog KBC-a Rijeka predstavnicima Grada Rijeke poželio što uspješniju nadolazeću godinu u kojoj će se, kako je istaknuo, dobra suradnja zasigurno nastaviti i dalje.

Uz Alena Ružića, s gostima su se susrele i zamjenica ravnatelja Diana Maržić, pomoćnica za kvalitetu Renata Dobrila Dintinjana te pomoćnica za sestrinstvo Snježana Juričić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari