U SKLOPU EU PROJEKTA

Predstavnici gradske uprave Kastva na studijskom putovanju u Madridu

Predstavnici gradske uprave Kastva, Krešimir Vidović, Martina Voštić, Renato Stanković i Patricia Meandžija, vratili su se sa studijskog putovanja u Madrid, gdje su zajedno s ostalim projektnim partnerima imali prilike posjetiti razne primjere dobrih praksi planiranja i upravljanja zelenom infrastrukturom. Studijsko putovanje financirano je sredstvima u sklopu Interreg projekta ZeleNatura.

Itinerar je uključivao radne sastanke i prezentacije u gradskoj upravi Madrida, zatim vođene obilaske s arhitektima i projektantima uspješnih projekata Madrid Rio, Plaza de Espana, CaixaForum Madrid, Atocha Tropical Garden i Centro de Educacion Ambiental del Retiro, te susrete s građanima u urbanom vrtu Esta es una Plaza.

Korisne informacije i stečeno znanje bit će primijenjeno u provedbi projekta ZeleNatura, ali i u planiranju i provedbi ostalih projekata iz područja zelene tranzicije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari