RAZNE AKTIVNOSTI U TUNELU

Preuređen Riječki tunel postao je nezaobilazna turistička destinacija ovog ljeta! Za turiste se počinje naplaćivati ulaz

Idi na originalni članak

Turistička zajednica grada Rijeke ovog proljeća započela je aktivnosti u Riječkom tunelu koje obuhvaćaju značajnija ulaganja kako u izgled tako i u brojne sadržaje. 

Oglas

Početkom srpnja Riječki tunel, jedna od najposjećenijih gradskih atrakcija domaćih i stranih gostiju, dobio je novi vizualni identitet  i zasjao u novom ruhu. Muralom  „Naprvo!“ ulaz u Riječki tunel poprima novu umjetničku dimenziju te istaknutim poznatim motivima naglašava kulturno – povijesnu i industrijsku baštinu Grada Rijeke.

Također tijekom ljetnih mjeseci Riječki tunel je po prvi puta obogaćen i urbano-zabavnim programima pod nazivom  TunedIN TunelRI, a od interesa za širu publiku.

Naglašavajući bogato kulturno nasljeđe  i povijesni značaj riječkog podzemlja, Riječki tunel postao je  nezaobilazna turistička atrakcija koja se svakako mora posjetiti prilikom dolaska u naš grad.

U narednom periodu Turistička zajednica grada Rijeke svakako planira dodatno ulagati u infrastrukturu Riječkog tunela i razvijati nove proizvode, čime će se obogatiti turistička ponuda destinacije i stvoriti sadržaji interesantni i domaćem stanovništvu.

Od danas, 21. kolovoza, za sve turiste koji žele uživati u čarima riječkog podzemlja naplaćivat će se ulaz, a ulaznicu će biti moguće kupiti putem web shopa na stranicama Turističke zajednice grada Rijeke, u Turističkom informativnom centru na Korzu ili na ulazu u Tunel.

Za Riječane i Riječanke ulaz u Riječki tunel, kao i do sada, je slobodan i bez naplate.

Radno vrijeme Riječkog tunela je svakim danom od 10 do 20 sati. 

Exit mobile version