GLAZBENI SPEKTAKL

Približava se koncert Petra Graše u Kostreni, požurite po svoje ulaznice

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Glazbeni spektal za pamćenje 11. prosinca u Kostreni

Oglas

Sve je bliže glazbeni spektakl kojeg pripremaju Općina Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena i KD Kostrena, jer 11. prosinca u Sportsku dvoranu Kostrena dolazi jedinstveni Petar Grašo!

S početkom koncerta u 20 sati megapopularni Grašo dolazi u Kostrenu u pratnji svog sjajnog banda i s koncertnim programom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Domaćini pripremaju i posebno dizajniranu produkciju s nosivim rampama u obliku galeba te sjajnom rasvjetom koja će upotpuniti ovaj spektakl.

Podsjetimo, koncert se održava u sklopu obilježavanja nekoliko važnih datuma za Kostrenu. Općina Kostrena 6. prosinca slavi Dan Općine i blagdan svetog Nikole, a ove se godine obilježava i 30 godina samostalnosti Općine. Koncert Petra Graše će biti veliko finale uspješne kostrenske godine i ne bi ga trebalo nikako propustiti.

Kako javljaju organizatori, ulaznica za spektakl još ima, a mogu se kupiti online u sustavu www.mojekarte.hr, na njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka), ali i u prostoru info centra Turističke zajednice Općine Kostrena. Cijene ulaznica su popularne: tribine istok i zapad 10,00 eura, središnja tribina 15,00 eura te ograničen broj VIP parter ulaznica 25,00 eura.

S obzirom da je kapacitet dvorane ograničen, a izvođač itekako atraktivan i popularan, organizatori pozivaju sve da svoje ulaznice nabave na vrijeme. Zato, ne čekajte, bit će to večer za pamćenje!

Exit mobile version