Prihvaćena ostavka Josipa Dedića, raspisuje se natječaj za novog predsjednika Uprave Ekoplusa

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na današnjoj skupštini TD Ekoplus d.o.o prihvaćena je ostavka dosadašnjeg predsjednika Uprave Josipa Dedića

Također, donesena je Odluka o imenovanju povjerenstva za raspisivanje javnog natječaja za izbor i imenovanje novog predsjednika Uprave TD Ekoplus d.o.o. Povjerenstvo čine predstavnici Grada Rijeke, Općine Viškovo i Primorsko-goranske županije, a predsjednik Povjerenstva je predstavnik Općine Viškovo.

Josip Dedić. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Donesena je i  odluka o izmjeni Društvenog ugovora kojom se svim kandidatima visoke stručne spreme omogućava prijava na natječaj, a koji zadovoljavaju i ostale uvjete natječaja.

Na Skupštini je izabrano pet članova Nadzornog odbora među kojima je jedan član predstavnik radnika, a mandat novih članova Nadzornog odbora počinje s istekom mandata postojećeg, odnosno od 24. ožujka 2019. godine.

Utvrđene su i privremene Smjernice za izradu plana rada i financijskog plana Ekoplusa za 2019. godinu te verificiran Zapisnik s prošle sjednice Skupštine, priopćili su iz Primorsko-goranske županije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari