EVO KAKO SE PRIJAVITI

Prijave na natječaj za nagradu “Volonteri godine” produžene su do 3. studenog

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera koji je 5. prosinca, Udruga za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka raspisala je natječaj za nagradu „Volonteri godine“. Prijave na natječaj produžene su do 3. studenog 2023. godine.

Program koji podržavaju Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija usmjeren je prema većoj vidljivosti i prepoznatljivosti volonterki i volontera u zajednici.

Osim nagrade pojedincima, Udruga SMART – Volonterski centar Rijeka samostalno dodjeljuje nagrade „Organizator volontiranja 2023.“, s ciljem promocije kvalitetnih volonterskih programa različitih organizacija te „Školski volonterski klub 2023.”, s ciljem vrednovanja dobre prakse uključivanja učenika, roditelja i volontera iz zajednice u volonterske aktivnosti unutar i izvan odgojno – obrazovnih ustanova.

Detaljna uputstva, u kojima stoji i tko može nominirati kandidate, kao i nominacijski obrasci, dostupni su u tekstu natječaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari