PRIJAVE OTVORENE! Ljetni rasPUST u Kući Halubajskega zvončara garantira sjajnu zabavu za sve mališane!

Kuća halubajskega zvončara otvorila je ovoga tjedna prijave za prvo izdanje Ljetnog rasPUSTa, jedinstvene forme ljetnog kampa koji naglasak stavlja na kreativnost u polju kulture i umjetnosti, sport, druženje i naravno – odličnu zabavu.

Ljetni rasPUST provodit će se od ponedjeljka, 24. lipnja do subote, 29. lipnja 2024. godine u Kući halubajskega zvončara. Početak ovog sjajnog programa obilježit će besplatni koncert Kišnih razdraganaca u ponedjeljak, 24. lipnja u 20:00 sati u parku ispred Kuće halubajskega zvončara. 

Polaznici pri upisu na Ljetni rasPUST mogu birati između tri ponuđena modula na kojima će se temeljiti njihove svakodnevne aktivnosti – modul Glazbena zvijezda, modul Zeleni superjunak i modul Kreativac.

Modul Glazbena zvijezda temeljen je na glazbi, a srž ovog modula je glazbena radionica Zvuk svijeta koju će provoditi Zoran Majstorović. Uz ovu radionicu, polaznici će otkriti i tajne DJ-inga s Mirelom Pašić uz koju će mixati i smišljati beatove svojih prvih elektronskih skladbi.

Modul Zeleni superjunak predvodit će Natali Bosić koja će polaznike uvesti u Kreativni svijet prirode i umjetnosti – radionicu koja će objediniti izradu biljnog i papirnatog decoupagea, papira, terarij lampi, kokedama i tehniku mokrog filcanja, a sve to koristeći se recikliranim i ekološkim materijalima. Uz Natali Bosić, Zeleni superjunaci otkrit će i tehniku origamija s Teom Laszowski, te uživati u izradi društvenih igara od recikliranih materijala uz Mirnu Gurdon i Dunju Kodrnja.

Polaznici okupljeni oko modula Kreativac uživat će u kreativnim radionicama koje će voditi Saša Škorić i Ivana Lučić, a koje uključuju izradu halubajske bojanke, osmišljavanje halubajskega fonta HALONTA, izradu maski i raznih rekvizita i dizajniranje majica.

Ovaj uistinu poseban dječji kamp uključivat će i mnogobrojne zajedničke aktivnosti poput jutarnje joge, zabavnih kvizova, lova na čudovišta s Marijom Rađom, nastupa animatora i gledanja filmova za djecu, u sklopu kojih će se svi polaznici kampa okupljati na jednom mjestu i družiti se međusobno. Polaznicima će u sklopu kampa biti osigurani marenda, ručak i užina. 

U subotu 29. lipnja održat će se prezentacije radova polaznika, kao i zabavni večernji program uz Circeros Circus.

Sve potrebne podatke o programu, cijeni i načinu prijave možete naći na stranicama www.khz.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari