JAVITE SE

PRIJAVITE SE! Riječka Zaklada „Dr. Viktor Ružić“ dijeli stipendije učenicima srednjih škola i studentima!

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL/ Ilustracija

Zaklada „Dr. Viktor Ružić“ iz Rijeke objavila je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja Primorsko-goranske županije. Stipendije su namijenjene redovnim učenicima i studentima koji ostvaruju visoke akademske rezultate, a njihova dodjela provodit će se u školskoj/akademskoj godini 2024./2025. Više informacija o uvjetima i načinu prijave možete pronaći u nastavku.

Oglas

Na temelju članka 6. Pravilnika o uvjetima za dodjelu sredstava kojima se ostvaruje svrha zaklade „Dr. Viktor Ružić“ iz Rijeke, Strossmayerova 26, Upravni odbor raspisuje

N A T J E Č A J
za dodjelu stipendija polaznicima srednjih škola i studentima dodiplomskog, diplomskog ili poslijediplomskog studija uz slijedeće uvjete:

Visina stipendije za učenike srednjih škola iznosi 200 €, odnosno 300 € za studente, te će se isplaćivati mjesečno temeljem sklopljenog ugovora u razdoblju od 1. listopada 2024. do 30. lipnja 2025. godine.

Zahtjev za stipendiju s dokazima o upisanoj srednjoj školi ili fakultetu, ocjenama i motivacijskim pismom podnosi se poštom ili osobno na adresu zaklade Strossmayerova 26, 51000 Rijeka uz naznaku „za natječaj“ ili na email zaklade: info@zaklada-dr-viktor-ruzic.hr.

Nepotpune prijave neće se razmatrati.
Rok za predaju prijava molbi je do 11. listopada 2024. godine.
O rezultatima natječaja svi kandidati bit će obaviješteni u roku od 10 dana od dana isteka roka za prijavu.

Izabrani stipendisti Zaklade dr. Viktor Ružić, temeljem članka 16. Pravilnika o uvjetima, načinu i postupku za dodjelu sredstava kojima se ostvaruje svrha Zaklade „Dr. Viktor Ružić“, sklapaju ugovor sa zakladom o međusobnim pravima i obvezama.

Exit mobile version