22. IZDANJE

Galerija |Prijelazni pehar Boćarskog turnira Zlatko Jurković ostaje u Kostreni

Idi na originalni članak

Protekle subote održano je 22. izdanje Memorijalnog boćarskog turnira Zlatko Jurković. Memorijal se tradicionalno održava svake godine u čast pokojnog predsjednika i osnivača kluba Zlatka Jurkovića.

Oglas

Uoči početka turnira, članovi obitelji, predstavnici organizatora i pokrovitelja turnira posjetili su grob pok. Zlatka. Na otvaranju turnira su se natjecateljima i gostima obratili načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić i predsjednik BK Kostrena Tomislav Štimac te poželjeli natjecateljima uspješan turnir i dobru zabavu.

U jutarnjim je satima započeo natjecateljski dio u kojem su nastupile ekipe: Ledenice, Krimeja, Trsat, Hreljin, Draga, Kostrena I, Kostrena II te Kostrena III.

U natjecateljskom dijelu je gotovo pa ponovljen rasplet prošlogodišnjeg turnira te je ekipa Kostrena II obranila titulu pobjednika turnira protiv Trsata, a u borbi za treće mjesto Kostrena I je savladala Ledenice. Time prijelazni pehar turnira ponovno “prezimljuje kod kuće”. Pehare i medalje najuspješnijim ekipama podijelili su članovi obitelji Jurković zajedno s predstavnicima kluba.

U pauzi regularnog dijela turnira odigrano je i natjecanje u koštivanju i izbijanju. Najbolji u izbijanju bio je Ivica Vrbeta iz ekipe Trsat, a ugodno iznenađenje je pobjednik natjecanja u koštivanju, domaći igrač Alen Dundović.

Turnir je organizirao Boćarski klub „Kostrena“, pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Sportske zajednice Općine Kostrena uz sufinanciranje Zajednice sportova Primorsko-goranske županije.

Exit mobile version