POKRETANJE PROJEKTA

Pročelnik Goran Petrc primio predstavnike Kluba 138. brigade „Goranski risovi“

Pročelnik Ureda Županije Goran Petrc i savjetnik za pravne poslove i razvoj civilnog društva Zlatko Mihelec primili su predstavnike Kluba 138. brigade „Goranski risovi“ predsjednika Kluba Željka Sokola, ratnog zapovjednika brigadnog generala Miljenka Balena, te članove Kluba Milivoja Diklića i Zdenka Holenka.

Razgovaralo se o pokretanju projekta uređenja budućeg muzejskog prostora „Spomen sobe 138. brigade HV“ u prostorijama Kluba u zgradi Grada Delnica, u prostorima iz kojih se rukovodilo akcijom osvajanja vojarni u i oko grada Delnica. U ovoj godini namjera Kluba je izrada projektne dokumentacije, a građevinski radovi i postavljanje spomen postava planirani su za slijedeću godinu.

Pročelnik Petrc je naglasio da Primorsko-goranska županija podržava navedeni projekt, koji će naglasiti doprinos Gorana i drugih pripadnika Brigade s područja Primorsko-goranske županije u stvaranju samostalne i suverene države Hrvatske.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj