ZA 1,6 MILIJUNA EURA

Prodan Slovenski dom u Jadranovu

Zgrada nekadašnjeg Slovenskog doma u Jadranovu je našla svog kupca, izvjestila je pročelnica UO za socijalnu politiku i mlade Dragica Marač na današnjem županovom kolegiju. 

Slovenski dom prodan je za 1,6 milijuna eura tvrtki Digistore d.o.o. iz Zagreba, kao i zemljište veličine 610 m2 grupi ponuditelja, čime se ukupni iznos od prodaje penje na 1,7 milijuna eura.

Novac od prodaje uložit će se u razvoj djelatnosti Centra za rehabilitaciju „Fortica“ Kraljevica.

602 m2 zemljišta prodana su zajedničkim ponuditeljima, fizičkim osobama, a to su Boris Sabolić i Valter Kenda iz Šmrike, Igor Juričić iz Križišća i Davor Cerić iz Zagreba. Za nekretninu je ponuditelj Digistore d.o.o. iz Zagreba. Svi su, kako kažu u županiji, ponudili nešto više od procijenjene vrijednosti i bili su jedini ponuditelji. Prijave su bile uredne i zadovoljeni su svi uvjeti, stoga je Upravno vijeće donijelo prijedlog odluke da se potpiše ugovor o kupoprodaji. Ugovor će se potpisati uskoro, rekla je pročelnica Marač.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari