JAVNI POZIV

Proizvodni park Torpedo poziva poduzetnike u program Post-inkubacije

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

RRA Porin je raspisao javni poziv za ulazak poduzetnika u program Post-inkubacije u Tehnološko-edukacijskom poduzetničkom inkubatoru Proizvodni park Torpedo.

Program Post-inkubacije obuhvaća sljedeće usluge:

  • Zakup poslovnog prostora,
  • Savjetodavne usluge,
  • Usluge stručne edukacije,
  • Podrška pri umrežavanju,
  • Usluge pristupa prostornoj infrastrukturi,
  • Usluge pristupa inovativnoj infrastrukturi.

U program Post-inkubacije prima se sedam poduzetnika

Za ulazak u program Post-inkubacije mogu se prijaviti poduzetnici u kasnijoj fazi rasta i razvoja registrirani za obavljanje proizvodne ili srodne djelatnosti, odnosno proizvodno – uslužne djelatnosti koji su završili program Inkubacije. Iznimno, poduzetnici koji nisu završili program Inkubacije, mogu se prijaviti za ulazak u program Post-inkubacije pod uvjetom da ostvaruju pozitivan poslovni rezultat, s time da prednost pri ulasku u program Post-inkubacije pod jednakim uvjetima imaju poduzetnici koji su završili program Inkubacije.

U program Post-inkubacije primit će se ukupno sedam poduzetnika.

Prijave na javni poziv dostavljaju se najkasnije do 20. siječnja 2021.

Na mrežnim stranicama Riječke razvojne agencije Porin može se pronaći javni poziv s pripadajućim prijavnim obrascem, kao i Pravilnik o ocjenjivanju prijava za ulazak u inkubator te pravilnik o radu, kućni red te opis programa inkubatora.

Proizvodni park Torpedo novi riječki poduzetnički inkubator

Proizvodni park Torpedo je novi riječki poduzetnički inkubator svečano otvoren krajem prosinca 2020. godine.

U okviru EU projekta „Proizvodni park Torpedo“ iskorišten je bivši prostor tvornice Torpedo, čijom je prenamjenom na površini od 1.557,34 m2 uređeno 16 poslovnog prostora, coworking prostora u prizemlju objekta za rad poduzetnika, korištenje usluga Tehnološkog laboratorija opremljenog specijaliziranom industrijskom opremom za 3D skeniranje i 3D print te konferencijske dvorane i dvorane za sastanke.

Poduzetnicima je tako stavljen na raspolaganje kvalitetan i atraktivan radni prostor, no najveća vrijednost projekta suvremena je specijalizirana oprema za aditivnu proizvodnju od pijeska i metala te polimera te oprema za optičko mjerenje, s pratećim softverima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari