PROMJENA U RIJEČKOM HNS-U: Vizler zamijenio Bukšu na mjestu predsjednika

Sandro Vizler novoizabrani je predsjednik riječke podružnice Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata. Delegati podružnice jednoglasnom su odlukom povjerenje dali dosadašnjem tajniku i bivšem gradskom vijećniku, koji je mjesto predsjednika naslijedio od Jurja Bukše

Vizler se ovom prilikom zahvalio svima na ukazanom povjerenju i prilici da vodi podružnicu u kojoj je aktivan još od svoje 20 godine.

„Politiku HNS-a definirali smo na posljednjim lokalnim izborima – vratiti Rijeku moru, izgraditi novi kolodvor i očistiti grad, a danas mogu samo potvrditi kako ćemo se truditi i dati sve od sebe za ostvarenje naših projekata„, rekao je Vizler naglasivši kako je njegova vizija uloge predsjednika aktivna, progresivna i povezujuća oko ideja i planova koje želi realizirati.

„Vrijeme u kojem ću obavljati ovu funkciju nije lako, ali HNS ima dobre i stručne ljude koji imaju što ponuditi ovom gradu. Moj glavni osobni politički cilj bit će aktivacija što većeg broja ljudi u politički život grada kako bi ostvarili što veću izlaznost na izborima. Za ostvarenje tog cilja treba dobar plan na kojem ću raditi većinu svog vremena“, zaključio je Vizler.

Okupljenima na izbornoj skupštini obratio se i kandidat za predsjednika županijske organizacije HNS-a Primorsko-goranske županije te dosadašnji predsjednik HNS-a Rijeka Juraj Bukša koji je podružnicu vodio protekle četiri godine. Prvenstveno je zaželio sreću i uspjeh u radu svom nasljedniku, a potom se osvrnuo i na vlastiti rad:

„Trudio sam se dati sebe u razvoj Rijeke i politike HNS-a. Moglo je i bolje, to znam. I zato volim moj HNS, jer nikad nije dovoljno dobro! Hvala drage kolegice i kolege na jednom super razdoblju i odlučnoj suradnji. Idemo dalje, ciljamo dalje!“.

Na skupštini su izabrane i potpredsjednice Jana Sertić i Morana Jokić. Uz Vizlera, Sertić i Jokić, članovi predsjedništva podružnice HNS Rijeka su Juraj Bukša, Andrej Poropat, Tanja Vuković, Snježana Čop, Vojko Gorše, Dunja Kranjac Gregorović, Miroslav Matešić, Tijana Sigel, Bojan Milić, Nikica Lenac, Vladimir Srok i Ladislav Fućak.

Valja istaknuti i kako su jučer, uz Jurja Bukšu, na izbornoj skupštini bila prisutna dva bivša predsjednika podružnice, Miroslav Matešić i Đani Poropat, što ukazuje na kontinuitet i kvalitetu rada riječkih narodnjaka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari