ATRAKTIVAN FILM

Promotivni film TZ Kvarnera osvojio prestižnu nagradu na filmskom festivalu u Berlinu

Atraktivan promotivni film “Make Your Own Movie” TZ Kvarnera osvojio je prestižnu nagradu na filmskom festivalu “The Golden City Gate” u Berlinu ITB Berlin.

“Iznimno sam ponosna, jako nas je razveselila ova vijest i ovo svjetsko priznanje našem filmu! Kad smo krenuli u projekt izrade filma, htjeli smo naš predivni Kvarner pokazati iz jednog drugog kuta, kroz jedan inovativan način i stvoriti kvalitetan promocijski alat i sadržaj, čiju je stvarnu vrijednost kako vidimo prepoznala i nagradila sama filmska struka”, ponosno je istaknula Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Kvarnera.

Snimljen je u produkciji Filmerije i Kinoteke. Redatelj i urednik filma je Sanjin Stanić koji je zajedno s Ljubom Zdjelarevićem i producent, a u suradnji s Edijem Mužinom, potpisuje i scenarij. Direktor fotografije je Hrvoje Franjić. U filmu se pojavljuju glumci Ivan Raffaelli, Zijad Gračić, Serena Ferraiuolo, Damir Orlić, Marina Musulin.

Dodjela nagrada održana je tijekom trajanja najvećeg svjetskog turističkog sajma ITB u Berlinu koji se ove godine održava od 5. do 7. ožujka. Svake godine na ovaj filmski festival prijavi se preko 100-tinjak filmova iz cijelog svijeta, a nezavisni ocjenjivački sud kojeg čini 45 stručnjaka izabire najbolje. Festival se održava od 2001. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari