UGRABITE PRILIKU!

Provjerite koliki vam rođendanski popust nudi Algebra!

Iskustva brojnih polaznika tijekom godina pokazuju kako se ulaganje u cjeloživotno obrazovanje itekako isplati, naročito ako se stječu vještine koje su danas prepoznate kao ključne na tržištu rada, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Sada je pravo vrijeme da te vještine steknete jer Algebra ovaj mjesec slavi svoj 23. rođendan i tim povodom vas časti s 20% popusta na upis svih svojih programa obrazovanja

Popust se odnosi na sve programe obrazovanja koja pokrivaju raznolika područja – osnove informatike, razvoj aplikacija, dizajn, internetski marketing, EU fondove, knjigovodstvo, informacijske tehnologije… To uključuje i novije Algebrine programe s područja programiranja i razvoja aplikacija za Front-end i Back-end developere (u programskom jeziku PHP), UX dizajnere, programere mobilnih aplikacija na Android platformi – u programskom jeziku Kotlin kojeg Google smatra novim standardom za tu namjenu, te ASP.net developere.

Na razvoju ovih programa radili su stručnjaci s predavačkim i praktičnim iskustvom iz najvećih IT tvrtki koje posluju na našem ali i inozemnom tržištu. Vještine koje se ovdje stječu, ovisno o programu, uključuju na tržištu nezaobilazna znanja iz područja – JavaScript, HTML/CSS, PHP, MySQL, React.js, Gulp, Laravel, Angular.js, Vue.js, Git. Oni koji se pak odluče iskoristiti popust za mrežnu edukaciju imat će priliku učiti od Algebrinih predavača koji su se nedavno našli na listi 10% najboljih instruktora na svijetu Cisco NetAkademije.

Kreativce, blogere, zaposlenike u marketinškim odjelima i kreativnim industrijama možda će više zanimati programi vezani uz grafički i digitalni dizajn uključujući 3DCAD, digitalnu fotografiju ili video, a tu su i programi koji kombiniraju poslovne i digitalne vještine – Specijalist za internetsko oglašavanje, Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova i Samostalni knjigovođa. Posljednji programi nikad nisu bili aktualniji. Traže ih poslodavci a mogu se ponuditi i kroz samostalni rad, tzv. freelancing. Tome pridonosi zasigurno i najavljeni val još bogatijih fondova Europske unije s izdašnim bespovratnim sredstvima za poduzetnika i privatne osobe.

Za one koji tek stječu osnovne informatičke vještine, na popustu su i programi kojima se stječu vrijedne ECDL kvalifikacije. Popust je moguće iskoristiti za upis svih programa obrazovanja u učionicama, ali i u online formatu,

Svi koji žele uloviti ovu sjajnu akciju trebaju požuriti jer ona traje još nekoliko dana. Dodatne informacije i prijave moguće su na web stranicama Algebre ili jednostavnije klikom na Algebrin rođendanski popust

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari