MALI KARTEC

Prve stanarke uselile u ispostavu Doma za starije osobe Mali Kartec u Rabu

Dom za starije osobe Mali Kartec jučer je primio prve dvije stanarke u dislociranoj jedinici Doma u Rabu. Kroz naredna dva tjedna očekuje se prijem još desetak korisnika tog novouređenog prostora za smještaj starijih osoba s otoka Raba

Župan Zlatko Komadina prvim stanarkama Doma poželio je ugodan boravak i dobro zdravlje te istaknuo da je otvaranje ispostave Doma Mali Kartec zajednički projekt Grada Raba i Primorsko-goranske županije. “Ovo je još jedan primjer dobre suradnje Županije s jedinicama lokalne samouprave. Otvaranjem smještajnih kapaciteta na Rabu osigurali smo kvalitetne uvjete institucionalne skrbi o najstarijim sugrađanima na svim našim otocima,“ rekao je župan.

Od samog početka u dislociranoj jedinici biti će implementiran visok standard kvalitete pružene usluge baziran na E-Qalin sustavu što će imati pozitivan učinak na psihofizičko zdravlje stanara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari