MALI KARTEC

Prve stanarke uselile u ispostavu Doma za starije osobe Mali Kartec u Rabu

Dom za starije osobe Mali Kartec jučer je primio prve dvije stanarke u dislociranoj jedinici Doma u Rabu. Kroz naredna dva tjedna očekuje se prijem još desetak korisnika tog novouređenog prostora za smještaj starijih osoba s otoka Raba

Župan Zlatko Komadina prvim stanarkama Doma poželio je ugodan boravak i dobro zdravlje te istaknuo da je otvaranje ispostave Doma Mali Kartec zajednički projekt Grada Raba i Primorsko-goranske županije. “Ovo je još jedan primjer dobre suradnje Županije s jedinicama lokalne samouprave. Otvaranjem smještajnih kapaciteta na Rabu osigurali smo kvalitetne uvjete institucionalne skrbi o najstarijim sugrađanima na svim našim otocima,“ rekao je župan.

Od samog početka u dislociranoj jedinici biti će implementiran visok standard kvalitete pružene usluge baziran na E-Qalin sustavu što će imati pozitivan učinak na psihofizičko zdravlje stanara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari