PRVI DOZNAJEMO: Thompsonov menadžer potvrdio da će se koncert u Kostreni ipak održati

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Direktor Komunalnog društva Kostrena nazvao je Thompsonovog menadžera te ga tražio da koncert ipak održe

Menadžer pjevača Marka Perkovića Thompsona potvrdio je za RTL i portal Riječanin kako će koncert u Kostreni, koji je prije nekoliko dana otkazan, ipak biti održan. Direktor Komunalnog društva Kostrena i šef lokalnog ogranka HDZ-a Tomislav Matić uputio je poziv Thompsonovom menadžeru u kojem ga je tražio da koncert ipak održe.

Podsjećamo, Marko Perković Thompson 28. travnja je trebao održati koncert u Sportskoj dvorani Kostrena. U široj okolici Kostrene, uključujući i Rijeku, već su bili postavljeni jumbo plakati, a onda je stigla obavijest da od cijelog eventa neće biti ništa.

Iz Komunalnog društva Kostrena, koje upravlja Sportskom dvoranom, menadžmentu pjevača javljeno je da u Kostreni ne može nastupiti. U dopisu koji je poslan iz KD Kostrena pisalo je da se otkazuje Ugovor o privremenom korištenju dvorane sklopljen 19. ožujka 2018. uz sljedeće obrazloženje:

“Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena donesen je zaključak da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman u povodu obilježavanja 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD-a Kostrena. Od strane načelnika Općine Kostrena g. Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M. P. Thompsona odgodi do daljnjega, a pošto se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našeg jedinog vlasnika, donesena je odluka iz naslova”, navodi se u obrazloženju KD Kostrena, čiji je direktor šef kostrenskog HDZ-a Tomislav Matić.

Iz općine Kostrena kasnije su priopćili kako Općina nije sudjelovala u razgovorima oko organizacije koncerta niti je bila upoznata da su ugovori već potpisani.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari