DIVNA AKCIJA

Pun pijat se vraća i ove godine! I to još veći, još ukusniji, još zabavniji i sa još više dobrote!

Ovu subota, 7. rujna, na riječkom Korzu će po treći put biti u znaku humanosti i gastro užitaka, zato se pripremite za još jedan – PUN PIJAT! I ove godine naši poznati kuhari pripremit će delicije u kojima ćete uživati, a kupnjom obroka pomažete rad Prihvatilišta za beskućnike „Ruže sv. Franje”.

Već dobro poznatoj ekipi riječkih kuhara – Daliboru Hokiju Horvatu, Kristijanu Kozmiću, Arnu Rusichu i Doris Vlah, ove godine im se priključuju Antonia Mikac, Olivera Starčević i Ljiljana Ferenčić! Uz njih tu će i tradicionalno biti članovi Udruge Palentar sa svojom palentom kompiricom i članovi UHBDR Kastav sa svojim čobancem. Akciju su podržali i mnogobrojni riječki obrtnici, poduzetnici i poduzeća, koju su svojom donacijom potrebnih  namirnica, omogućili realizaciju ove humanitarne akcije. Veliko hvala mesnicama Čučković, Blažević i Žeželić, restoranu Morčić, OPG Eko Samaržija, Pepas savijače, Plodine, PIK Rijeka, Peansa, Gradska glazba Trsat, Ri promocija i Vinarija Katunar.

Naši vrijedni kuhari kuhaju za svakoga ponešto. Biti će tu i tripice i čobanac i kalja i gulaš i kaubojski fažol. Za one koji više vole vegeterijansku kuhinju imat ćemo izvrsne vege burgere i tortilje. Za samo kratko pregristi imat ćemo kiflice i pizza pužiće. Ako pak više volite slatko ili se samo želite zasladiti nakon prefinog ručka, tu će biti štrudle i fritule! Dakle za svakoga po nešto!

Cijena obroka biti će simboličnih 5 eura, čaša soka 1 eura a čaša vina 2 eura, a sav prihod namijenjen je za potrebe rada Prihvatilišta za beskućnike „Ruže sv. Franje”.

Za zabavni dio programa pobrinut će se ženska klapa Porto Re i izvrsni harmonikaši, braća Emanuel i Daniel.

Cijelo jutro, već od 8 sati, naši kuhari će na Korzu pripremati obroke, a svi će moći vidjeti što i kako se priprema! PODJELA OBROKA PREDVIĐENA JE NEGDJE IZMEĐU 12 i 13 SATI!I  Pozivamo sve one dobre volje, da dođu na Korzo, U SUBOTU 7. RUJNA TIJEKOM PRIJEPODNEVA te da i na taj način pomognete radu našega Prihvatilišta ali i aktivno se uključite u borbu protiv siromaštva i beskućništva. I naravno, da kušate što su naši kuhari finoga pripremili za sve naše sugrađane.

Također vas molimo, da sukladno vašim mogućnostima, najavite održavanje ove humanitarne akcije u vašem mediju te da se i vi na taj način uključite u ovaj projekt kao i u borbu protiv siromaštva i beskućništva.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti voditelju Prihvatilišta PJERU ORLIĆU, na telefon 099 454 6923.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari