NOĆ KNJIGA

PUTUJ S KNJIGOM Na brodovima Jadrolinije putnicima će se večeras čitati

Photo: Goran Kovacic/Pixsell

Jadrolinija u suradnji s manifestacijom Noć knjiga već nekoliko godina sudjeluje u akciji „Putuj s knjigom“, u sklopu koje se na brodovima Jadrolinije putnicima putem brodskog razglasa puštaju odabrane audio knjige.

Jubilarna, deseta Noć knjige održat će se u petak, 23. travnja 2021. godine, a misija manifestacije i ove godine je poticanje čitanja, promicanje knjige i javno govorenje o njezinu položaju i vrijednosti u suvremenom društvu.

Tema ovogodišnje „Noći knjiga“ su ljekovite moći knjiga, a u pričama pripovjedačice Lee Đido Božak, koja je utjelovila ovogodišnje zaštitno lice Noći knjige – Knjigušku, uživat će putnici i djelatnici Jadrolinije na deset brodskih linija od sjevera do juga Jadrana.

Jadrolinija je ove godine akciju „Putuj s knjigom“ proširila i na svoje društvene mreže, pa su putnici pozvani da objavljuju fotografije knjiga i čitanja na brodovima Jadrolinije uz #PutujsKnjigom, prenosi Morski.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari