ČESTITAMO

Radio Korzu dodijeljena vrijedna priznanja: Riječanki Jani Bubnič Arčanin dva Zlatna mikrofona!

Idi na originalni članak

U Svetom Martinu na Muri, na Danima HURiNa, 15. i 16. listopada dodijeljena su godišnja priznanja djelatnicima, emisijama i projektima lokalnih radijskih postaja, okupljenima u Hrvatsku udrugu radijskih nakladnika

Oglas

I ove su godine po tri istovjetna Zlatna mikrofona dodijeljena u 4 kategorije, pa se tako birala najbolja akcija, jingl, voditelj i emisija.

Tako je Radio Korzo, Rijeka osvojio dva Zlatna mikrofona. U kategoriji Najbolji radijski voditelj, priznanje je dobila glavna urednica Radio Korza, Jana Bubnič Arčanin, a u kategoriji Najbolja radijska akcija, priznanje dobiva emisija ReAnimator, urednice i voditeljice Jane Bubnič Arčanin.

„Ne znam koje mi je priznanje draže. Naime, osim što je struka izabrala mene kao najbolju radijsku voditeljicu, Radio Korzo je dobio još jednu, iznimno važnu nagradu – Najbolja radijska akcija za emisiju ReAnimator. Tri mjeseca uređivala sam i vodila emisiju posvećenu projektu Moje mjesto pod suncem, u akciji Pet po pet i mijenjamo njihov svijet, te smo, svi koji su sudjelovali u njoj, uspjeli skupiti preko 50 tisuća eura,“ kaže Jana.

Moje mjesto pod suncem, projekt je socijalnog uključivanja koji je namijenjen djeci i roditeljima iz obitelji koje žive u lošijim socijalnim i ekonomskim uvjetima. Program pruža sustavnu razvojnu podršku u stjecanju znanja i vještina te omogućava sudjelovanje u aktivnostima koje bi im inače bile nedostupne.

Dani HURiN-a okupili su više od 200 predstavnika lokalnih radiopostaja i regulatornih agencija, Ministarstva kulture i medija, stručnjake iz radijske industrije te predstavnike akademske zajednice koji su raspravljali o sadašnjosti i budućnosti lokalnog radija.

Organizator dana HURiN-a je Hrvatska udruga radijskih nakladnika koja okuplja 70-ak lokalnih radijskih postaja iz cijele Hrvatske. 

Exit mobile version